Basquet 2009

Basquet 2009

Basquet
Finalment, en segona convocatòria, la Fundació Esportiva Municipal ha concedit a este col·legi l’Escola Esportiva Municipal de BÀSQUET per a este curs (2008-2009).
El termini d’inscripció és del 15 de desembre al 15 de gener, i podran fer-ho els alumnes i alumnes de 3r, 4t, 5t’i 6t de Primària que ho desitgen, omplint la fitxa d’inscripció adjunta i depositant-la en la bústia de l’AMPA, previ ingrés de 35,00 € en el compte indicat.
És important que ho facen, almenys, aquells que van respondre afirmativament a l’enquesta del curs passat. Cal obtindre dos grups i consolidar l’oferta per a cursos successius.
L’activitat s’exercirà DIMARTS i DIJOUS, de 16:30 a 18:00. Oportunament indicarem la data exacta del seu inici.
Durant el mateix termini, també es poden inscriure a ESCACS (dimecres de 16:30 a 17:30), alumnes des de 4 anys, previ ingrés de 48,95 €.
L’activitat de VOLEIBOL per a este curs està completa, i no s’admeten noves inscripcions.
…………………………………….
Finalmente, en segunda convocatoria, la Fundación Deportiva Municipal ha concedido a este colegio la Escuela Deportiva Municipal de BALONCESTO para este curso (2008-2009).
El plazo de inscripción es del 15 de Diciembre al 15 de Enero, y podrán hacerlo los alumnos y alumnas de 3º, 4º, 5º y 6º de Primaria que lo deseen, rellenando la ficha de inscripción adjunta y depositándola en el buzón del AMPA, previo ingreso de 35,00 € en la cuenta indicada.
Es importante que lo hagan, al menos, aquellos que respondieron afirmativamente a la encuesta del curso pasado. Hay que obtener dos grupos y consolidar la oferta para cursos sucesivos.
La actividad se desarrollará MARTES y JUEVES, de 16:30 a 18:00. Oportunamente indicaremos la fecha exacta de su inicio.
Durante el mismo plazo, también se pueden inscribir a AJEDREZ (miércoles de 16:30 a 17:30), alumnos a partir de 4 años, previo ingreso de 48,95 €.
La actividad de VOLEIBOL para este curso está completa, y no se admiten nuevas inscripciones.

Document/Documento: Fitxa de inscripció/Ficha de inscripción

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.