Carnestoltes / Carnaval 2009/10.

Carnestoltes / Carnaval 2009/10.

Estimades/ts mares/pares:
Ens apropem a Carnestoltes, una festa popular que consisteix en mascarades, comparses, balls, somriures,  etc.

Els dies 10, 11 i 12 tots/es els/les alumnes del col·legi vindran amb la consigna proposada pel rei Carnestoltes. Aquestes seran:
El dimecres 10 tothom amb una peça de vestir roja (jersei, pantaló o falda); el dijous 11 amb alguna cosa en el cap (cinta, barret, mocador, etc) i el divendres 12 les galtes pintades de roig, o una perilla o bigot negre. Les consignes són acumulatives, es a dir, el dijous es vindrà amb la peça roja i alguna cosa en el cap; i el divendres, la peça roja, la  cinta o mocador,… en el cap i les galtes, o la perilla o bigot pintats.

El divendres 12 per la vesprada tenim preparades les tradicionals danses, que ballaran els/les alumnes per cicles. Enguany el tema coreogràfic tracta sobre les danses del món.
Els/les alumnes del cicle d’infantil ballaran “Polka de la Comadreja”. Els/les xiquets/es de Primer Cicle de Primària ballaran  “Ena Bushi”, dansa japonesa. Els/xiquets/es de 3r i 4t de primària la dansa “Mazurca Rusa”. I per últim els alumnes  del 3r cicle de primària   interpretaran el ball de “Do, Re ,Mi  El món balla”.

P R O G R A M A   D E L  D I V E N D R E S  12   P E R   L A   V E S P R A D A

A partir de les 14:30 h: INF 3 i 4 anys en el “hall” de l’edifici d’infantil.
INF 5 anys en la biblioteca.

A partir de les 14:45h:  1r i 2n de primària en les aules de cadascú.

2n i 3r cicle (3r, 4t, 5é i 6é de primària) es quedaran en el pati fins les 15 hores, que pujaran amb el seus tutors a les seues aules.
Us preguem que respecteu aquests espais i no pugeu a les aules sense permís dels monitors del menjador. També us demanem que una vegada disfressats els alumnes, no us quedeu en el col·legi.

ELS ALUMNES QUE ES QUEDEN A DINAR EN L’ESCOLA AQUEST DIA  PORTARAN LA DISFRESSA PEL MATÍ GUARDADA EN UNA BOSSA.

15 h: Els alumnes pugen a les classes per agrupar-se amb el seu cicle. Totes/s els/les mares/pares eixiran del recinte escolar.
15:10 h: S’obriran les portes per a que entren les famílies i es col·loquen en el lloc assenyalat.
15:20 h: Començarà la cercavila per cicles pel corregut assenyalat.
15:40 h: Es llegirà el pregó al rei Carnestoltes.
15:50 h: Els diferents cicles presentaran al centre del pati gran els balls que han preparat.
En finalitzar, tothom ens posarem a ballar en el pati.
16:20 h: Els/les xiquets/es pujaran a les classes a arreplegar les seues coses. Finalment també us agrairíem que no abandonàreu el recinte escolar abans de les 16:30 h: Els /les mares/pares dels alumnes d’Ed. Infantil arreplegaran als seus fills en les seues classes.

Us esperem
Claustre de professores/rs

——————–

Estimadas/dos madres/padres:

Se acerca Carnaval, una fiesta popular que consiste en máscaras, comparsas, bailes, sonrisas,  etc.
Los días 10, 11 y 12 todas/os las/los alumnas/os del colegio vendrán con la consigna propuesta por el  rey Carnaval. Serán las siguientes:
El miércoles 10 todos  vendremos  con una prenda de vestir de color  rojo (jersey, pantalón o falda); el jueves 11 con alguna cosa en la cabeza (cinta, o gorra, o pañuelo, etc) y el viernes 12  con las mejillas pintadas de color rojo, o perilla o bigote de color negro negro. Las consignas son acumulativas, es decir, el jueves se vendrá con la prenda de vestir roja i alguna cosa puesta  en la cabeza; y el viernes, la prenda de vestir,  lo que decida cada uno ponerse en la cabeza, y las mejillas, o bigote o perilla, pintada en la cara .
El viernes 12 por la tarde tenemos preparadas las populares danzas, que bailarán las/los alumnas/os por ciclos. Este año el tema coreográfico trata sobre las danzas en el mundo.
Las/los alumnas/os del ciclo de infantil bailarán “Polka de la Comadreja”. Las/los niñas/os de Primer Ciclo de Primaria bailarán  “Ena Bushi, danza japonesa”. Las/los niñas/os de 3º y 4º de primaria la danza “Mazurka Rusa”. Y por último las/los alumnas/os  del 3r ciclo de primaria   interpretarán el baile de “Do, Re, Mi el mundo baila”.

P R O G R A M A    D E L     V I E R N E S    12    P O R     L A     T A R D E

A partir de las 14:30 h: INF 3 y 4 años en el “hall” del edificio de infantil.
INF 5 años en la biblioteca.
A partir de las 14:45 h 1º y 2º de primaria en las aulas de cada uno.
2º y 3r ciclo( 3º,4º,5º i 6º de primaria) se quedarán en el patio hasta las 15 horas, que subirán con sus tutores a sus aulas.
Os rogamos que respetéis estos espacios y  no subáis a las aulas sin permiso de los monitores del comedor. También os pedimos que una vez disfrazados las/los alumnas/os, no os quedéis en el colegio.

LOS ALUMNOS QUE SE QUEDEN A COMER EN EL COMEDOR ESE DÍA TRAERÁN EL DISFRAZ  POR LA MAÑANA GUARDADO EN UNA BOLSA.

15 h: Las/los alumnas/os suben a las clases para agruparse con su ciclo. Todas/os las/los madres/padres saldrán fuera del recinto escolar.
15:10 h: Se abrirán las puertas para  que entren les familias y se coloquen en el lugar señalado.
15:20 h: Empezará el desfile, por ciclos, por el  recorrido señalado.
15:40 h: Se leerá  el pregón al rey Carnaval.
15:50 h: Los diferentes ciclos presentarán en el centro del patio grande los bailes que han preparado.
Cuando finalicen las danzas, todas/os bailaremos en el patio.
16:20 h: Las/los niñas/os subirán a las clases a recoger sus cosas. Finalmente también os agradeceríamos que no abandonarais  el recinto escolar antes de las 16:30 h: Las /los madres/padres de las/los alumnas/os de Ed. Infantil recogerán  a sus hijas/os en sus  clases.

Os esperamos.
Claustro de profesoras/es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.