Concurs Fotogràfic de Nadal

Concurs Fotogràfic de Nadal

Descripció del concurs
«Bon Nadal al FGL» (2016), és un concurs de fotografia organitzat per l’ AMPA del CEIP Federico García Lorca de València amb l’objectiu de promoure la fotografia i estimular la creativitat i la imaginació dels alumnes en el marc de la celebració de les festes nadalenques.

Qui pot presentar-se?
Es tracta d’un concurs obert a qualsevol alumne o alumna del Centre que siga soci de l’AMPA. La participació en el concurs és gratuïta.

Com?
Cada participant pot presentar una única fotografia digital totalment original, inèdita i no premiada en altres concursos, en la qual es mostra una escena nadalenca.
Les fotografies podran ser preses amb qualsevol tipus de càmera, tablet o mòbil.
La presentació de les imatges haurà de ser en format jpg/jpeg i tenir una grandària màxima de 4 Megas.
L’arxiu es nombrarà de la forma següent: CURS + NOM COMPLET DEL PARTICIPANT (ej: 5B MariaGarciaPerez)

On?
La fotografia s’haurà d’enviar per correu electrònic a l’adreça: info@ampa-fgl.net

Quan?
S’ha d’enviar abans del 15 de Desembre de 2016

Quins són els premis?
• El/La guanyador/a de el concurs rebrà dues entrades per al partit de Copa del Rei de futbol del València C.F. del 21 de Desembre.
• Com a agraïment per la seua participació i esforç, els participants entraran en un sorteig de 10 vals per a adquirir llibres a una llibreria del barri.

Veredicte del jurat
• El jurat estarà constituït per dos socis del AMPA y un membre del claustre del Centre.
• El guanyador es seleccionarà per votació segons els següents criteris: originalitat, creativitat i composició de la fotografia presentada. Els altres deu premis s’adjudicaran per sorteig.
• El jurat donarà a conèixer els infants premiats el 17 de Desembre de 2016 a la FESTA de NADAL SOLIDARI que tindrà lloc al col·legi de 11.30 a 14.00 del matí.
• La decisió del jurat és inapel·lable i s’ha d’adoptar com a mínim per majoria simple.

Drets de propietat
• Els participants han de cedir els drets de reproducció i distribució de les fotografies a l’AMPA, que podrà exposar-les públicament i utilitzar-les en la realització de material relacionat amb les seues activitats en el Centre.
• Qualsevol reproducció de les fotografies per l’AMPA ha d’incloure sempre l’autora o autor original d’aquesta i en cap cas no es realitzarà amb finalitats lucratives o d’explotació econòmica.

Acceptació de les bases
• La participació suposa l’acceptació íntegra de les bases, així com dels drets i les obligacions que es deriven d’aquestes. L’organització es reserva el dret de declarar fora de concurs aquells treballs amb una temàtica que no s’ajuste a les propostes pel concurs o que considere inadequades.
• Qualsevol situació no prevista en les presents bases, es pot resoldre de forma unilateral per l’AMPA.

Bases del concurso de fotografía (versión valencià y español)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.