Condicionament del jardí/Acondicionamiento del jardín

Condicionament del jardí/Acondicionamiento del jardín

L’Ajuntament està finalitzant el condicionament de les zones enjardinades que hi ha en la zona de vianants del carrer Rubén Darío. Esta actuació és conseqüència de la inquietud de grup de pares del col·legi, que va manifestar a l’AMPA la seua preocupació per l’estat deficient d’estos jardins, i de la carta enviada per l’AMPA a l’Ajuntament sol·licitant el seu condicionament.
Volem agrair als responsables municipals per haver pres mesures per a la millora d’este àrea.
També volem donar les gràcies als pares que van elevar a l’AMPA este suggeriment, i animar a tots els socis de l’AMPA que ens comuniquen aquelles idees o iniciatives que permeten millorar el nostre entorn escolar.
…………………………………………
El Ayuntamiento está finalizando el acondicionamiento de las zonas ajardinadas que hay en la zona peatonal de la calle Rubén Darío. Esta actuación es consecuencia de la inquietud de grupo de padres del colegio, que manifestó al AMPA su preocupación por el estado deficiente de estos jardines, y de la carta enviada por el AMPA al Ayuntamiento solicitando su acondicionamiento.
Queremos agradecer a los responsables municipales por haber tomado medidas para la mejora de este área.
También queremos dar las gracias a los padres que elevaron al AMPA esta sugerencia, y animar a todos los socios del AMPA a que nos comuniquen aquellas ideas o iniciativas que permitan mejorar nuestro entorno escolar.

pdfCarta dels pares/Carta de los padres
pdfCarta de l’AMPA a l’Ajuntament/Carta del AMPA al Ayuntamiento
pdfResposta de l’Ajuntamient/Respuesta del Ayuntamiento

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.