Moltes gràcies a tothom! 

Moltes gràcies a tothom! 

Com ja sabeu, aquest passat dissabte vam organitzar una Festa de Nadal al nostre col·legi, amb tallers i mercadets. Moltes gràcies a tothom, perquè la convocatòria ha estat un èxit, i vau ser molts els que passàreu pel col·legi al llarg del matí.
Molts nens i nenes van passar pels tallers de cares pintades i de fabricació de botetes del Pare Noel organitzats per l’AMPA, i també pels tallers d’ungles i collarets que van dur endavant les alumnes de cinquè (i agraïm que donaren la seva recaptació a l’AMPA!).
Hi hagué també mercadets diversos: amb les vostres donacions de joguets, llibres i roba, l’AMPA vam obtenir una sucosa recaptació que ens ajudarà a seguir treballant pels nostres fills en el centre.
Els pares i mares i els alumnes de sisè van estar des del primer moment en l’organització de la jornada, aportant la seva experiència com a veterans del nostre cole. I a més a més, van vendre un munt d’adorns nadalencs per a col·laborar en el seu viatge de final de curs!
I mentrestant, els més menuts gaudien de diferents activitats en els dos patis del cole.
Gràcies a tothom per participar en la jornada, organitzant tallers o mercadets, o simplement acudint a la convocatòria. La vostra feina i la vostra presència ens anima a seguir organitzant activitats.

Ho repetirem una altra vegada!!

VER VIDEO

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.