Obert el període d’inscripció d’extraescolars

Obert el període d’inscripció d’extraescolars

Ja està disponible el formulari d’inscripció per a les extraescolars del curs 2020-2021. 

Per a accedir al formulari d’inscripció cal identificar-se amb l’usuari del col·legi del fill o filla que es desitja inscriure (per exemple, juannicolas.rm03@ceipfglvalencia.com).

L’accés al formulari està restringit als comptes dels fills i filles els pares, mares o tutors dels quals han formalitzat la inscripció en l’AMPA del present curs.

En cas que encara no s’haguera formalitzat la inscripció com a soci/sòcia de l’AMPA, pot fer-se en el següents formularis:

Per als nous inscrits, se’ls enviarà un correu de confirmació en temps suficient per a poder realitzar la inscripció a extraescolars accedint al formulari.

L’accés al formulari d’inscripció d’extraescolars pot fer-se en el següent enllaç:

Formulari d’inscripció extraescolars

El formulari permet, una vegada enviada la sol·licitud, tornar a accedir de nou a ella identificant-se amb l’usuari amb el qual s’ha completat, i és possible modificar-la i tornar-la a enviar.

El termini d’aquesta primera inscripció finalitza el dimarts 22 de setembre a les 24:00.

Una vegada finalitzat el termini d’inscripció, es podran consultar els llistats d’inscrits per grup, dia i activitat. En el moment que es publiquen s’anunciarà la manera d’accedir a ells.

Per a qualsevol qüestió relacionada amb la inscripció pot enviar-se un correu electrònic a l’adreça: inscripcions_ampa@ceipfglvalencia.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.