Campament d’Estiu 2020

Campament d’Estiu 2020

Una vegada alçat l’estat d’alarma i aconseguida l’etapa de Nova Normalitat, us volem oferir l’opció de celebrar un Campament d’Estiu per a la setmana del 12 al 19 de juliol dirigit a l’etapa de primària.

En aquesta ocasió, us proposem l’Alberg/Campament La Serrana situat a la comarca de la Foia de Bunyol a tan sols 35 minuts de València i que compta amb unes magnífiques instal·lacions.

Us indiquem a continuació la informació completa del campament (preu, organització, activitats, etc.) així com les mesures higienicosanitàries que s’aplicaran en la celebració d’aquest:

En cas d’estar interessat a participar en el campament, s’ha d’enviar un correu electrònic amb data límit el 30 de juny a l’adreça campament_ampa@ceipfglvalencia.com amb l’assumpte «Campament 2020» indicant:

  • Nom complet del pare, mare o tutor/a legal, telèfon i e-mail de contacte.
  • i per a cada xiquet/a que es vulga inscriure: Nom i cognoms, edat i curs que ha cursat aquest any.

Amb posterioritat al 30 de juny s’informarà de si finalment s’ha arribat al mínim de pre-inscripcions necessàries i és possible la celebració del campament. En el cas que siga possible la seua celebració s’enviaran les instruccions necessàries per a procedir a la formalització de la inscripció i posterior participació.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.