Comunicado FAPA-València: Reclamación ayudas para libros

Comunicado FAPA-València: Reclamación ayudas para libros

logo_fapavalenciaEns posem en contacte amb vosaltres per a informar dels últims moviments que es van a iniciar contra la Generalitat Valenciana per a reclamar el pagament efectiu de les Beques concedides tant en el present curs com en l’anterior.

És important que s’informe als pares i mares que si es deixa passar el temps es corre el perill que es perda el dret a reclamar pel que s’ha establit, des de FAPA-València, una sèrie de passos a seguir per a aquells que vulguen realitzar les reclamacions des de la federació:

1. En primer lloc, es va a obrir un termini per a la recepció en la seu de Fapa-València (carrer Denia nº 6 porta 1de València) de les instàncies adjuntades que han de ser emplenades i signades pels pares, mares o tutors. És important que les instàncies siguen les originals pel que haurien de enviar-se per correu a l’adreça indicada.

HI HA DE TERMINI PER A la RECEPCIÓ DE LES INSTÀNCIES SIGNADES FINS el 20 DE JULIO DEL 2013.

2. Una vegada rebudes les instàncies es presentaran en els següents organismes:

a) Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
b) Conselleria d’Hisenda i Administració Pública

Dits organismes tindran tres mesos per a abonar o en defecte d’açò donar una resposta.

3. Una vegada superats els tres mesos sense haver rebut el pagament o obtingut alguna resposta. Aquells pares que ho desitgen poden iniciar reclamació judicial.

4. Paral·lelament a les reclamacions contra les Conselleries des de FAPA-València es va a sol·licitar al Síndic de Greuges que actue davant l’impagament de les beques. Per a açò sol·licitem a les AMPAs i al centre escolar que col·laboren en la recollida de signatures en suport a la sol·licitud, adjuntem un escrit explicatiu del que es va a sol·licitar i un model de fulla per a recollida de signatures.

INSTÀNCIES

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.