Dijous 28 de novembre – Eleccions al Consell Escolar

Dijous 28 de novembre – Eleccions al Consell Escolar

INFORMACIÓ SOBRE LES ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2013

 Com ja sabeu, el proper dijous 28 de novembre de 2013 tindrà lloc l’acte d’elecció dels representants al Consell Escolar del centre. Des de la Junta Electoral volem animar-vos a que participeu fent ús del dret que teniu reconegut per la llei a participar en el control i gestió del centre educatiu.

La mesa electoral estarà oberta des de les 15.00 h fins les 18:00 h i estarà formada per quatre pares/mares –els representants dels pares i mares de l’alumnat en el consell escolar ixent.

No oblideu que per poder votar heu de portar el DNI, NIE, carnet de conduir o passaport.

Si penseu que no podeu acudir a votar el dia de les eleccions, podeu fer-nos arribar el vostre vot per correu de la següent manera:

1. Prepareu un sobre amb el vostre nom complet i la vostra signatura en la solapa.
2. Introduïu la fotocòpia del vostre document d’identificació i un altre sobre tancat amb el vot emés.
3. Qualsevol persona ( familiar, missatger o mandatari) pot fer-lo arribar a la mesa electoral abans del començament de l’escrutini. (Dipositar-lo en la bústia que s’habilitarà a tal efecte junt a la consergeria del centre).

La papereta oficial de votació és la que acompanya aquesta nota informativa i podeu marcar un màxim de tres noms, mai més de tres (quedaria invalidada).

 La Junta Electoral

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

INFORMACIÓN SOBRE LAS ELECCIONES AL CONSEJO ESCOLAR 2013

 Como ya sabéis, el próximo jueves 28 de noviembre de 2013 tendrá lugar el acto de elección de representantes al Consejo Escolar del centro. Desde la Junta Electoral queremos animaros a que participéis haciendo uso del derecho que tenéis reconocido por la ley a participar en el control y gestión del centro educativo.

La mesa electoral estará abierta desde las 15.00 h hasta las 18:00 h y estará formada por cuatro padres/madres –los representantes de los padres y madres del alumnado en el consejo escolar saliente.

No olvidéis que para poder votar debéis traer el DNI, NIE, carnet de conducir o pasaporte.

Si creéis que no podréis acudir a votar el día de las elecciones, podéis hacernos llegar vuestro voto por correo de la siguiente manera:

1. Preparad un sobre con vuestro nombre completo y vuestra firma en la solapa.
2. Introducid la fotocopia de vuestro documento de identificación y otro sobre cerrado con vuestro voto.
3. Cualquier persona (familiar, mensajero o mandatario) puede hacerlo llegar a la mesa electoral antes del escrutinio. (Depositadlo en el buzón que se habilitará a tal efecto junto a la conserjería del centro).

La papeleta oficial de votación es la que acompaña esta nota informativa y podéis marcar un máximo de tres nombres, nunca más de tres (quedaría invalidada).

La Junta Electoral

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.