Dilluns 25 i dimarts 26 de maig – Xerrades divulgatives

Dilluns 25 i dimarts 26 de maig – Xerrades divulgatives

Com és habitual des de fa uns cursos, la Comissió Pedagògica del Consell Escolar ha organitzat unes xerrades dirigides a toda la comuinitat educativa amb la finalitat de contribuir a resoltre dubtes i interrogants que se’ns plantegen en el procés educatiu dels nostres alumnes, entés aquest com un continu que afecta tant a la vida escolar com familiar.

  • Taller: “Acompañando las emociones infantiles”
    Dilluns  26 de maig a les 17:00 h en audiovisuals.
    Silvia Fernández (formada en la Escuela Española de Terapia Reichana) impartirà un taller sobre emocions infantils i les nostres, sobre com acompanyar el desbordament emocional i com identificar i  gestionar les emocions. 
  • Xerrada sobre  nutrició infantil.
    Dimarts 27 de maig a les 17:30 h en audiovisuals.
    Manuel Martínez (pediatra del Centre de Salut de República Argentina) i Ernestina Blanes (infermera del mateix centre) ens parlaran sobre nutrició infantil. Com aconseguir una alimentació sana i equilibrada i a prevenir mals hàbits i conductes en l’alimentació.

Esperem que aquestes xerrades siguen del vostre interés i poder comptar amb la vostra presència. Podreu assistir acompanyats dels vostres fills. Si ho preferiu hi haurà servei guarderia a la biblioteca.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.