Escola d’estiu «Una història de música»

Escola d’estiu «Una història de música»

Us presentem l’escola d’estiu que  té com a objectiu principal la conciliació de la vida laboral de les famílies amb el període vacacional dels fills i filles. El nostre objectiu principal és facilitar tot el possible aquesta conciliació, per açò oferim diferents horaris que abasten des de les 8 del matí fins a les 16:30 de la vesprada. També oferim moltes possibilitats quant a les dates en les quals realitzar l’escola, des de dies solts, fins a l’escola completa.

Un altre dels nostres objectius és que els xiquets i xiquetes diferencien aquest període de la resta del curs escolar, per açò totes les activitats es realitzaran en un ambient lúdic, festiu i familiar, propi de les dates estivals. A través de les activitats proposades, treballarem l’adquisició de nous coneixements, les habilitats socials, el gust per aprendre, en un clima de cooperació, participació, creació i, sobretot, diversió.

Durant el desenvolupament de l’escola, viatjarem per la història a través de la música. Gràcies a ella coneixerem els moviments culturals destacats de cada època, la moda, els fets significatius i com s’entretenien els xiquets i xiquetes. Cantarem i ballarem molt, però també farem manualitats, veurem pel·lícules i sèries i fins i tot els anuncis de la televisió més famosos del moment i jugarem.

Consulta la documentació per als diferents preus, continguts i programa.

Oberta la inscripció del 15 de maig al 15 de juny: Formulari d’inscripció

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.