Multitaller vesprades juny i/o setembre «Criatures i Animals Fantàstics»

Multitaller vesprades juny i/o setembre «Criatures i Animals Fantàstics»

Us presentem l’oferta lúdica-bilingüe per a les vesprades de Juny i/o Setembre, destinada a prolongar la jornada escolar. L’increïble món màgic fascina als xiquets/es i als no tan xiquets…

Ens encanta veure la il·lusió i l’entusiasme amb el qual els xiquets/es ens conten històries i esdeveniments fantàstics. El somni de molts/es és convertir-se en grans mags/magues i nosaltres podem ajudar a fer-ho realitat. Aquesta vegada, ensenyant-los a conèixer el món de Criatures i Animals Fantàstics.

Durant les vesprades de Juny l’alumnat tindrà l’oportunitat de conèixer de manera lúdica-educativa el món màgic de criatures i animals fantàstics de tots els temps. Tots els dies sonaran les campanades del rellotge per a submergir-nos en les diferents aventures. Per al mes de Setembre els participants continuaran ampliant els seus coneixements sobre espècies i criatures màgiques analitzant i connectant amb elles en primera persona.

Els qui estiguen interessats en l’activitat han d’omplir la fitxa d’inscripció i el resguard de pagament hauran d’enviar-lo per correu electrònic a info@arco-iris.es fins al 24 de Maig. (No s’admetran sol·licituds sense presentar totes dues coses). Els llistats d’admesos s’exposaran en el tauló de l’AMPA a partir del 29 de Maig. En el Multitaller de Setembre el termini per a lliurar les inscripcions i resguards de pagament serà fins al 4 de Setembre.

Descarrega’t el full d’inscripció

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.