Mercadet de llibres de text / Mercadillo de libros de texto

Mercadet de llibres de text / Mercadillo de libros de texto

Estimades famílies, davant la pràcticament segura possibilitat de que la Conselleria d’Educació, seguint la seua política de retalls, lleve el bono llibre per el curs vinent, hem pensat ficar en marxa una iniciativa que ens fasa més lleuger el mes de setembre.

Es tracta d’organitzar un mercadet de llibres. El dia 26 de juny, després de la assemblea general de l’AMPA, podeu portar els llibres dels vostres fills que es troben en bon estat i no tinguen escrites les respostes a les activitats i portar-vos altres d’un curs superior. També podreu trobar-nos els dies 27 i 28 a les 16:30 a la biblioteca del col·legi.
Els llibres de 3r de primària canvien tots per el curs vinent per que canvia el currículum per llei. En qualsevol cas esperem de la vostra solidaritat que porteu els vostres llibres de 2n per tal de que altres xiquets puguen utilitzar-los.
Creiem que es tracta d’una iniciativa educativa pels nostres fills, solidaria i ecològica.

Vos esperem.

—-

Estimadas familias, ante la prácticamente segura posibilidad de que la Consellería d’Educació, siguiendo la política de recortes, retire el bono libro para el curso 2012-2013, hemos pensado poner en marcha una iniciativa que nos haga más llevadero el mes de septiembre.

Se trata de organizar un mercadillo de libros. El día 26 de Junio después de la asamblea general del AMPA, podéis traer los libros de vuestros hijos que se encuentren en buen estado y no tengan escritas las respuestas a las actividades y llevaros otros de un curso superior. También podréis encontrarnos los días 27 y 28 a las 16:30 en la biblioteca del colegio.
Los libros de 3º de primaria cambian todos para el curso que viene porque cambia el currículo por ley. En cualquier caso esperamos de vuestra solidaridad que traigáis vuestros libros de 2º para que otros niños puedan utilizarlos.
Creemos que se trata de una iniciativa educativa para nuestros hijos, solidaria y ecológica.

Os esperamos.

Los comentarios están cerrados.